Pages

keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Kortteja kierrätysmateriaalista


Olin tyttäreni kanssa yökyläilemässä vanhempieni luona, ja silloin samoihin aikoihin sattui olemaan kahden sisarukseni syntymäpäivät. Samalla reissulla kävimme myös katsomassa serkun pientä vauvaa. Koska en ollut kerinnyt kotona askartelemaan kortteja eikä minulla ollut askartelutarvikkeita mukana, käytin korttien teossa Yhteishyvä- ja Pirkka-lehtiä. Tyttö oli myös innokkaasti mukana värittelemässä paperia, josta leikkasin kortteihin kuvioita. Tällaiset niistä korteista sitten syntyi aika nopealla vauhdilla:




sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Jättisaippuakuplia


Tämän viikon aurinkoisina kesäpäivinä me innostuttiin puhaltelemaan saippuakuplia. Minttumaa -blogista löysin hyvän ja helppotekoisen ohjeen saippuakupla-aineeseen, josta saatiin "vähän" isompi kuplia! :) Näitä "vähän" isompia kuplia ei sitten enää puhallettukaan. Meidän 2v 5kk neiti tykkäsi jättikuplista aivan valtavasti. Kannattaa kokeilla! :) Kesäisiin lastenkutsuihinkin nämä voisi olla ihan hyvä ohjelmanumero ;)



Me tehtiin "kuplamuotit" piipunrasseista, mutta niistä tuli aika heppoiset. Rautalangasta saattaisi tulla paremmat.

perjantai 6. kesäkuuta 2014

Ristipistotaulu N&M


Hehee :D Lauantaina 18.6.2011 kirjoitin blogiini näin: "Niin, olen tekemässä siis sellaista taulua, johon tulee mieheni ja minun nimikirjaimet. Ajattelin ripustaa sen meidän makuuhuoneeseen, sänkymme yläpuolelle, kunhan se pikkuhiljaa jossain vaiheessa valmistuu :) " Lainaamasta tekstistä on kolme vuotta aikaa!! Sain taulun valmiiksi vasta tämän vuoden alussa! Olen ollut taulun kanssa kaikin puolin erittäin saamaton eikä langan loppuminen kesken enää selitä asiaa yhtään. Nyt se on kuitenkin valmis, ja varastosta löysin sille sopivat raamitkin.


*Lisäys* Mallin tauluun otin kirjasta Kirjo punaista, valkoista, sinistä.